Когато си дете, лятната ваканция е най-страхотното време на годината. На гости при баба и дядо на село, игри, докато не те приберат, море, ледени сокчета и какво ли още не. Освен всичко това малкият Мишо получи още нещо през лятната ваканция. Той е новият притежател на чисто нов Playstation 4.

Сега освен летните забавления и морските приключения, които го очакват, той ще може да играе и FIFA 18 с приятели с любимия му футболист Меси, но само когато мама и татко позволяват.

Печелившият е Мирослава Близнакова, но идеята за снимката е изцяло на малкия й син късметлия. Ето и какво споделиха тя и Мишо пред камерата на TrafficNews.bg:

Честито на семейство Близнакови за атрактивната придобивка!

А всички останали фенове на игрите очаквайте новите предизвикателства във фейсбук страницата Сладко детство.

      

Обвивката на Топката от фолио на шестограми е закачка към футболните фенове и отличителен белег на пловдивския продукт. Бонбоните могат да се купят в удобни пакетчета от 80 и 180 грама.

Какво представлява Топката? Това е серия твърди карамелажни бонбони, приготвени с много любов от майсторите на Захарен комбинат-Пловдив АД.

Бонбоните се оформят на малки  топки с гладка повърхност, приятна на допир, със свеж вкус и характерен мирис. Разтопяват се бавно в устата, удължават удоволствието от консумирането и оставят в устата чувство на свежест.

Има три варианта, от които любителите на това изкушение могат да изберат:

„Бонбон Топката - класик“ - с вкус на мента и перленобял цвят;

„Бонбон Топката с аромат билки“ – прозрачен зелен бонбон с по-лют вкус на мента и свежи треви;

„Бонбон Топката с аромат грейпфрут“ - прозрачен нежно розов цвят, с леко кисел и плодово-ментов аромат.

В „Захарен комбинат  - Пловдив“ АД подготвят и Топката без захар, която щади зъбите! Те са помислили и за тези, които не консумират захар. За тях ще има нов продукт от серията, който ще е приготвен от изомалт. Очакваме го!