Али Байрямов, който бе пребит от двамата братя Андрей и Стефан Кривошиеви в Кършияка, заяви че инцидентът е станал по битови причини. Той категорично отхвърли възможностите Стефан и Андрей, които са известни с патриотичните се възгледи, да са го нападнали заради етническия му произход. Байрямов каза, че няма да завежда граждански иск и важното, че жена му и той са добре.

Стефан, който е на 29 години се занимава с пчеларство, а брат му Андрей има фирма за търговия с биохрани. Те подписаха споразумение с прокуратурата и бяха осъдени условно на 6 месеца затвор с 3 години изпитателен срок.  

Същата присъда пак след споразумение получиха двамата мъже, пребили 25-годишния Каприел след друг инцидент на пътя - четете подробностите ТУК.

Припомняме ви, че братята Стефан и Андрей пребили Али пред очите на бременната му съпруга. Инцидентът стана в сряда на булевард "България" в Пловдив. Поредното изстъпление се случи вчера следобед на пловдивския булевард "България".

Докато се престроявал с фамилната шкода, Стефан отнел предимство на ауди. Водачът реагирал, като свирнал с клаксона и направил остра забележка на шофьора. Стефан побеснял, слязал от колата, а брат му Андрей го последвал. Двамата започнали да удрят с юмруци шофьора на аудито. В това време до потърпевшият пищяла бременната му жена. Свидетел на нападението станало и 8-годишно дете, което пътувало в шкодата при братята.

Ето какво заяви Али Байрямов пред камерата на TrafficNews.bg.

 

Повече за случая четете ТУК

TrafficNews.bg