Биячите, пребили шофьор пред бременната му жена в Пловдив, ще получат условни присъди. Районният съд гледа по бързата процедура делото срещу братята Стефан и Андрей Кривошиеви. Те са обвинени в нанасяне на лека телесна повреда и хулиганство.

На влизане в съда двамата братя криеха лицата си и отказаха да коментират случая, съобщи репортер на TrafficNews.bg. Впоследствие стана ясно, че те са сключили сделка с прокуратурата и присъдата за деянието им ще бъде 6 месеца лишаване от свобода условно с 3 години изпитателен срок. В момента се изготвя споразумението.

Същата присъда пак след споразумение получиха двамата мъже, пребили 25-годишния Каприел след друг инцидент на пътя - четете подробностите ТУК.

Днес в залата дойде и потърпевшият Али Байрямов. С него е и бременната му съпруга. "Нормални неща. Стана засичане на пътя, мъжки работи... Аз не съм ги провокирал", заяви пребитият. Байрямов е мюсюлманин от Карловско. Не вярва побоят над него да е на етническа или верска основа, предвид че двамата братя са националисти.

Той е със синина на окото и охлузвания след побоя. Бременната му съпруга е добре. Байрямов коментира, че не иска да завежда граждански иск.

Припомняме ви, че братята Стефан и Андрей пребили Али пред очите на бременната му съпруга. Инцидентът стана в сряда на булевард "България" в Пловдив. Поредното изстъпление се случи вчера следобед на пловдивския булевард "България".

Докато се престроявал с фамилната шкода, Стефан отнел предимство на ауди. Водачът реагирал, като свирнал с клаксона и направил остра забележка на шофьора. Стефан побеснял, слязал от колата, а брат му Андрей го последвал. Двамата започнали да удрят с юмруци шофьора на аудито. В това време до потърпевшият пищяла бременната му жена. Свидетел на нападението станало и 8-годишно дете, което пътувало в шкодата при братята.

Потърпевшият Али и бременната му съпруга:

Обвиняемите скриха лицата си:

Повече за случая четете ТУК

TrafficNews.bg