Служителят на бензиностанция, който загаси с пожарогасител цигарата на нагъл клиент на обекта, е получил награда от своите шефове, научи TrafficNews.bg. С това се похвали самият той в личния си профил във Facebook. За реакцията си, видеото с която стана хит в социалните мрежи, той е получил от ръководството чисто нов 22-инчов LED телевизор.

Христо, както е името на бензинджията, стана популярен буквално за ден, след като видео от случката се разпространи в интернет. На него се вижда как пътник от автомобил с пернишки регистрационен номер слиза на бензиностанцията, на която Христо работи, държейки цигара в ръка. Реакцията на служителя? Да отиде и да загаси фаса на наглия младеж с един от пожарогасителите.

Потребители в социалните мрежи масово одобриха постъпката му. Изглежда, шефовете на бензиностанцията също са останали доволни, щом са наградили своя №1 Специалист по пожарната безопасност.

Бензинджията направи и първия си коментар по случая в личния си профил, поглеждайки от забавната страна на нещата и същевременно призовавайки хората да вършат добро. Публикуваме го без редакторска намеса:

„Така и така съм станал известен за малко. Да използвам случая и да помоля нещо. Направете някоя добрина утре бре Хора. Без значение малка или голяма. Просто нещо дето на Вас ще ви направи деня хубав. Нещо дето вечерта като си легнете и да се усмихнете с кеф от това което сте направили. Благодаря за аплодисментите.

Какво става бе хора? Над 100 покани за приятелство в последните 3 часа... Да не съм станал световен шампион по нещо? Или да не са ме избрали за депутат или кмет?”

Припомняме ви, че нахалният младеж с цигарата беше разпознат от читател на TrafficNews.bg. Името му е Едуард, по-малкия брат на шофьора на пернишкия автомобил.  Повече за него – прочетете ТУК.

Вижте ВИДЕОТО: