„1000лв бонус и 250лв увеличение на заплатата за този служител!“;  „Браво, другият път го изтряскай с пожарогасителя по кухата глава да му дойде акъла“, „Мега яко! Много се изкефих, 3 пъти го гледах! Хак да им е на отворените наркоманчета, дано разберат, че има правила, които важат дори за надрусани лигльовци!“… Това са само част от коментарите,които заляха социалните мрежи, след като видео с бесен служител на бензиностанцията взриви Фейсбук.

На кадрите се вижда как от мястото на пътника на пернишкия автомобил слиза младеж с шапка на главата, който очевидно държи цигара в ръка. 

След секунди идва служител на бензиностанцията, взима един от пожарогасителите край бензиновите колонки, приготвя го... и започва да пръска по пушещия пътник.

Читател на TrafficNews.bg.  разкри кой е нахалният младеж, който се има за недосегаем. В пернишката кола пътували двама братя. По-малкият от тях Едуард е въпросният младеж с цигарата.

По разказа на нашия читател момчетата са конфликтни и често влизат в полемика с други хора в Перник. Те дори си уговаряли срещи за боеве. От профила на младежа се вижда, че е от ултрасите на Левски София.

След въпросната проява, надали Едуард ще посмее втори път да се прави на тежкар на подобен тип обект, а и с интерес очакваме и реакцията на управителите на бензиностанцията – дали ще поощрят своя служители, или ще бъде наказан…

Вижте ВИДЕОТО: