Днес Пловдив ще бъде домакин на зрелищна кикбокс гала вечер. За 19 пъти Pro Fight ще проведе гала, която за първи път ще бъде в Пловдив. Събитието ще стартира в 19:30ч. в зала "Колодрума". 

10 основни битки и три подгряващи очакват феновете на феновете в зала "Колодрума". 

Организатори на най-голямото бойно събитие в Пловдив за тази година са пловдивският клуб Бултрас Файт Клуб и Патриот Дупница. 

Специален гост на събитието е един от най-големите треньори в кикбокса Майк Пасения, който вчера проведе семинар в залата на организаторите Бултрас Файт Клуб и взе участие в кантара и официалната пресконференция преди битките днес в Plovdiv Plaza Mall. 

Атрактивен медиен кантар в Plovdiv Plaza Mall подгря Pro Fight 19Събитието е утре от 19:30ч. в "Колодрума"

Събитието е част и от 110-годишнината на Ботев Пловдив и в залата ще присъства ръководството, футболистите и треньорския щаб на клуба. 

Интересът към събитието е много голям и вече са продадени над 2000 билета. Билети се продават в цялата система на Eventim и са на цени от 15, 25 и 40 лева.

Основният сблъсък за вечерта ще е между Димитър Пенчев от Скорпион Плевен и нидерландецът Джорди Ларет от клуба на Майк Пасения. 

На галата ще участват състезателите от България, Нидерландия, Турция, Сърбия, Молдова и Беларус. 

TrafficNews.bg е медиен партньор на събитието. 

Общо 13 зрелищни битки на Pro Fight 19, вижте всички сблъсъциНа най-голямото бойно събитие в Пловдив за тази година ще участват и чуждестранни състезатели

Играчите на Ботев: Ела на 14 май за Pro Fight в зала "Колодрума", вече са продадени над 2000 билетаГолямото кикбокс събитие е следващата събота

Кикбокс легендата Майк Пасение ще проведе семинар преди Pro Fight 19 в ПловдивТой ще се проведе един ден преди сблъсъците на 13 май

Огромен интерес към най-голямото бойно събитие на годината в ПловдивPro Fight 19 ще се проведе на 14 май в зала "Колодрума"

Задава се най-голямото бойно събитие на годината в ПловдивPro Fight 19 ще се проведе на 14 май в зала "Колодрума"