Играчите на Ботев: Ела на 14 май за Pro Fight в зала "Колодрума", вече са продадени над 2000 билета

Голямото кикбокс събитие е следващата събота

Пловдив 08.05.2022 13:20 1863 0
Играчите на Ботев: Ела на 14 май за Pro Fight в зала

Футболистите на Ботев записаха промо клипове за предстоящото голямо бойно събитие в Пловдив - Pro Fight 19 на 14 май, от 19:30ч. в зала "Колодрума". 

Във видеото участват играчите Димитър Тонев, Лъчезар Балтанов, Антоан Бароан, Джак Лейн и Дилън Мертенс, както и помощник-треньорът Сърджан Проданович. Те показаха и завидни боксови умения и проведоха тренировка в залата на боксов клуб Ботев Пловдив.

Играчите и записаха призиви на пет различни езика - български, хърватски, нидерландски, шведски и френски.

Цялото ръководство на Ботев, футболистите и треньорският щаб ще бъдат специални гости на Pro Fight на 14 май. Събитието е и част от 110-годишнината на Ботев Пловдив. 

Интересът към бойната гала е огромен и вече са продадени над 2000 билета. 

Билетите за Pro Fight 19 в Пловдив могат да бъдат намерени в цялата система на Eventim. Билетите са на цени от 15, 25 и 40 лева.

На 14 май от 19:30ч. в зала "Колодрума" ще се проведе 19-а гала на Pro Fight. За първи път Пловдив ще бъде домакин на подобно събитие, а организатори са пловдивският клуб Бултрас Файт Клуб и Патриот - Дупница. Гала вечерта се провежда съвместно с Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. 

Общо 11 основни срещи ще се проведат по време на събитието, а в седем от срещите ще има и международно участие. 

Ден преди сблъсъците на 13 май в МОЛ Пловдив Плаза ще се проведе и официалния медиен кантар на събитието, а преди това ще се проведе и семинар, който ще бъде воден от кикбокс легендата Майк Пасение - един от най-добрите треньори в кикбокса. 

TrafficNews.bg е медиен партньор на събитието.  

Кикбокс легендата Майк Пасение ще проведе семинар преди Pro Fight 19 в ПловдивТой ще се проведе един ден преди сблъсъците на 13 май

Огромен интерес към най-голямото бойно събитие на годината в ПловдивPro Fight 19 ще се проведе на 14 май в зала "Колодрума"

Задава се най-голямото бойно събитие на годината в ПловдивPro Fight 19 ще се проведе на 14 май в зала "Колодрума"

Изпрати новина