Атрактивен медиен кантар в Plovdiv Plaza Mall подгря Pro Fight 19

Събитието е утре от 19:30ч. в "Колодрума"

Пловдив 13.05.2022 20:30 2780 0
Атрактивен медиен кантар в Plovdiv Plaza Mall подгря Pro Fight 19

Атрактивен медиен кантар подгря утрешната кикбокс гала Pro Fight 19 в Пловдив. Кантарът се проведе в Plovdiv Plaza Mall и на него присъстваха всички 26 бойци. Кикбокс галата е утре, от 19:30ч. в зала "Колодрума".

Организатори на събитието са пловдивският Бултрас Файт Клуб и Патриот Дупница. 

Зрителите ще станат свидетели на три подгряващи и 10 основни сблъсъка. 

Трима бойци от организаторите на турнира Бултрас Файт Клуб ще вземат участие в сблъсъците - Петър Кавраков, Костадин Стойков и Станимир Минчев. 

Основният сблъсък за вечерта ще е между Димитър Пенчев от Скорпион Плевен и нидерландецът Джорди Ларет от клуба на Майк Пасения. 

Всички битки може да видите тук: 

Общо 13 зрелищни битки на Pro Fight 19, вижте всички сблъсъциНа най-голямото бойно събитие в Пловдив за тази година ще участват и чуждестранни състезатели

След кантара се проведе и пресконференция в която участие взеха легендата в кикбокса - Майк Пасения, президентът на Българската федерация по кикбокс и муай тай Галин Димов, президентът на Pro Fight Кирил Чакъров, представителят на Бултрас Файт Клуб Красимир Марински, треньорът на националния отбор по кикбокс Владимир Вълев - Питбула и участниците в основната среща Димитър Пенчев и Джорди Ларет. 

Те приветстваха подобно събитие, което заради коронавируса не се е провеждало в България почти две години. Кирил Чакъров заяви, че почти сигурно до края на годината ще има още една кикбокс гала в Пловдив, а тя ще се провежда и всяка година. 

Майк Пасения, който е един от най-големите треньори в кикбокса е специален гост на събитието, а преди кантара той проведе и семинар в залата на Бултрас Файт Клуб. 

Кикбокс галата е и част от събитията по случай 110-годишнина на Ботев Пловдив. 

Билетите за събитието се продават в системата на Eventim и са на цени от 15, 25 и 40 лева, а интересът към събитието е огромен. 

TrafficNews.bg е медиен партньор на събитието. 
 
Изпрати новина