Общо 13 зрелищни битки на Pro Fight 19, вижте всички сблъсъци

На най-голямото бойно събитие в Пловдив за тази година ще участват и чуждестранни състезатели

Пловдив 10.05.2022 16:30 4382 0
Общо 13 зрелищни битки на Pro Fight 19, вижте всички сблъсъци

Вече са ясни всички 13 битки на предстоящата гала Pro Fight 19. Зрелищното събитие е на 14 май от 19:30ч. в зала "Колодрума". За първи път Пловдив ще приеме кикбокс събитие от такъв ранг. 

10 основни битки и три подгряващи очакват феновете на феновете в зала "Колодрума". 

Интересът към събитието е много голям и вече са продадени над 2000 билета. Билети се продават в цялата система на Eventim и са на цени от 15, 25 и 40 лева.

Ден преди събитието на 13 май ще се проведе и семинар с участие на един от най-големите треньори в кикбокса - Майк Пасения. В същия ден в Plovdiv Plaza Mall ще се проведе и официалният медиен кантар на събитието.

Трима бойци от организаторите на турнира Бултрас Файт Клуб ще вземат участие в сблъсъците - Петър Кавраков, Костадин Стойков и Станимир Минчев. 

Основният сблъсък за вечерта ще е между Димитър Пенчев от Скорпион Плевен и нидерландецът Джорди Ларет от клуба на Майк Пасения. 

Ще се състоят и три сблъсъка при жените - Теодора Кирилова ще се изправи срещу Фунда Алкаш от Турция, Алисия Сусанина срещу Чебан Диана, Антонио Маринова - Славка Славова. 

Останалите сблъсъци при мъжете ще са Станимир Мирчев - Атанас Димов, Георги Денев - Казаку Максим, Александър Рибников - Михаил Рангелов, Петър Ангелов - Виктор Генчев, Костадин Стойков - Педя Бегич, Даниел Динев - Андрия Миланович, Иван Кръстанов - Илия Ненов, Петър Кавраков - Стефан Станкович и Огнян Мирчев - Безхенуца Максимус. 

На галата ще участват състезателите от България, Нидерландия, Турция, Сърбия, Молдова и Беларус. 

Ето и пълната бойна карта: 

Основни двубои

Димитър Пенчев - Джорди Ларет 

Теодора Кирилова - Фунда Алкаш 

Петър Ангелов - Виктор Генчев

Георги Денев - Казаку Максим 

Костадин Стойков - Педя Бегич

Даниел Динев - Андрия Миланович

Иван Кръстанов - Илия Ненов

Петър Кавраков - Стефан Станкович

Огнян Мирчев - Безхенуца Максимус

Александър Рибников - Михаил Рангелов 

Подгряващи сблъсъци 

Алисия Сусанина - Чебан Диана

Антонио Маринова - Славка Славова

Станимир Минчев - Атанас Димов

TrafficNews.bg е медиен партньор на събитието. 

Задава се най-голямото бойно събитие на годината в ПловдивPro Fight 19 ще се проведе на 14 май в зала "Колодрума"

Огромен интерес към най-голямото бойно събитие на годината в ПловдивPro Fight 19 ще се проведе на 14 май в зала "Колодрума"

Кикбокс легендата Майк Пасение ще проведе семинар преди Pro Fight 19 в ПловдивТой ще се проведе един ден преди сблъсъците на 13 май

Играчите на Ботев: Ела на 14 май за Pro Fight в зала "Колодрума", вече са продадени над 2000 билетаГолямото кикбокс събитие е следващата събота

Акценти

Изпрати новина