Грандиозна 19-та гала по кикбокс се задава в Пловдив! За първи път Пловдив ще бъде домакин на турнир от такъв ранг, а събитието ще се проведе на 14 май в зала "Колодрума". 

Организатори на турнира са пловдивският клуб Бултрас Файт Клуб и Патриот - Дупница. Гала вечерта се провежда съвместно с Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. 

Общо 11 основни срещи ще се проведат по време на събитието, а в седем от срещите ще има и международно участие. 

В Пловдив пристигат едни от най-добрите състезатели по кикбокс от Нидерландия, Турция, Молдова, Сърбия и Беларус. 

Специално за събитието в Пловдив ще пристигне Майк Пасения, който е един от най-добрите треньори в света по кикбокс. На 13 май той ще проведе отворен семинар с тренировки. Заедно с него специален гост ще бъде Гокхам Саки, който е една от легендите на съвременния кикбокс. 

Ден преди сблъсъците на 13 май в МОЛ Пловдив Плаза ще се проведе и официалния медиен кантар на събитието.

Благодарение на Бултрас Файт Клуб Пловдив се завърна на кикбокс картата на България, а вече и в Европа. Клубът, който е един от най-новите в българския кикбокс вече организира два големи турнира - Държавно първенство в стил К1 в края на миналата година и международния турнир Plovdiv Open 2022, който завърши през изминалия уикенд. 

До края на годината Бултрас Файт Клуб ще организира и още един турнир - Държавно първенство в стиловете К1, Пойнт файтинг, лайт контакт и киклайт контакт, което ще се проведе през октомври. 

TrafficNews.bg е медиен партньор на събитието.