Съдбовна среща за бъдещето на Колежа и Лаута ще се проведе утре в Община Пловдив, заяви кметът Здравко Димитров. На 15 май изтича крайният срок, който дадоха на  клубовете да предадат проектите си, за да започнат процедурите по строителство.

"Много внимателни трябва да бъдем с тази тема. Утре ще обсъдим нещата и ще обявим какво следва. Премиерът ми каза, че двата проекта трябва да са приоритет за града", каза кметът. Той допълни, че от Ботев са направили леки корекции по проекта и се очакват количествено-стойностни сметки.

Ще стане ясно и Локомотив докъде са с проекта.

Зико се надява по най-бързия начин да започне строителството на двата стадиона, а парите от 37 милиона лева вече са в общинската хазна.

Припомнянме, че в края на април Здравко Димитров призова двата клуба да побързат с изготвянето на документите. До 15 май и Ботев и Локомотив трябва да завършат проектите си и да ги предадат на Общината, за да се стартират процедурите по oбществените поръчки.

Кметът призова Ботев и Локо да побързат с проектите, парите вече са в ОбщинатаОбщината все още чака документите на пловдивските клубове