Благодетелят на „Ботев” и бъдещ мажоритарен собственик Георги Самуилов ще се срещне с феновете на отбора тази неделя, на която ще представи бъдещите си намерения и визията си за развитие на клуба. На срещата ще присъстват представители на всяка една фракция на жълто-черните фенове, които спокойно ще могат да разговарят със Самуилов.

Това обяви адвокатът на бизнесмена Димитър Радев при подписването на анекса за довършването на стадион „Христо Ботев”. Очаква се след срещата Самуилов да поиска и контролния пакет акции от 61%, който се държи от Сдружението и да се пристъпи към реализацията на инвестиционното намерение за довършването на стадиона.

Припомняме, че днес кметът Иван Тотев и административният директор на Ботев Иван Йотков  подписаха анекса към концесията на стадион „Христо Ботев”, с което удължават крайния срок за довършването на Колежа. Първо ще се направи конструктивно обследване на стадиона, а след това ще се пристъпи и към реалното строителство на съоръжението.

Това, което потвърди директорът на "Ботев", че стадиона трябва да бъде завършен най-късно до 13 март 2020 година.

Общината и Ботев подписаха за Колежа! Обявиха кога ще е завършен стадионът СНИМКИСтадионът ще бъде с 18 500 места и ще приема мачове от Европа