Листите на „Има такъв народ” за Пловдив град бяха регистрирани от хората на Слави Трифонов. Те бяха от първите формации, които са подали заявлението си за участие в РИК 16.  Изненадващо начело на листата в Тошко Хаджитодоров. Той е един от сценаристите на шоумена, като е и зам.-председател на партията на Трифонов. 50-годишният  историк е роден в Ямбол, като няма никаква връзка с Пловдив.

Втора в листата е бившата световна шампионка от шахмат Антоанета Стефанова, макар родена в София, тя става почетен гражданин на Пловдив през 2004 година. Трета  е 43-годишната  Теодора Пенева, която бе излъчена от т.нар. кастинг на Слави Трифонов за политици.

На 4-то и 5-то място са координаторите на ИТН за Пловдив град и Пловдив област – Манол Манолов и Николина Деспотова. До 15-то място повечето са местни активисти на формацията.

БНО, с която Васил Божков, ще се опитва да влезе в парламента също е регистрирала листата си. Начело е Александър Червенков. Още три партии са регистрирали листите си през вчерашния ден – „Нация”, „Пряка демокрация” и „Нация”.

Крайният срок за регистрираните на кандидатските листи е 2 март.