Борислав Инчев ще се бори за втори мандат като кмет на район „Южен”. Той бе представен заедно с останалите кандидати  на „Обединени патриоти” от лидерите на ВМРО и НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

Двете формации ще имат по трима кандидата в шестте района. Промяната от последните избори е, че ВМРО взима и „Тракия”. Там кандидат ще е Апостол Шопов, макар на последните избори Костадин Гаров да бе само на 100 гласа зад Костадин Димитров. Освен „Тракия” и „Южен” „войводите” ще имат кандидат-кмет и в „Източен”. Там отново кандидатът на формацията ще е Павел Милушев, който бе на балотаж на последния местен вот.

НФСБ са с номинации в другите три района. Единственият кандидат, който бе и на последните избори е Десислава Желязкова. Бившата кметица на „Западен”, която бе изключена от ГЕРБ, отново ще се изправи срещу Димитър Колев в района.

В „Централен” кандидатът за кмет на формацията на Валери Симеонов е Иван Димов, който е общински съветник. В „Северен” пък залагат на ново име в лицето на Станислав Стратев .