РЗИ за втори път нахлу в залата на Общински съвет в Пловдив, където продължава сесията на съветниците. Този път инспекторите са придружени от двама полициаи.

Припомняме, че около 12:00 часа, трима служители на РЗИ нахлуха в залата на Общинския съвет в Пловдив, докато течаха обсъжданията за 40-милионния заем.

На финала на обсъжданията здравните инспектори влязоха в залата и фиксираха общинските съветници и журналистите, които не носят предпазна маска. 

Служителите на РЗИ поискаха личните карти на хората без маски, а голяма част от присъстващите в залата се втурнаха да поставят предпазни средства на лицето си. 

Инспектори на РЗИ нахлуха в залата на Общински съвет в Пловдив, глобяват за липса на маскиЗдравните служители прекъснаха обсъжданията за 40-милионния заем в най-сумблимния момент

След по-малко от 30 минути след визитата на РЗИ, инспекторите изненадващо се върнаха, придружени от униформени. Отново бяха фиксирани съветници без предпазна маска. Само Станислава Лулчева от ПП ГЕРБ бе глобена. Тя е категорична, че ще обжалва акта.