Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание на петте ретроградни планети 2021.

Така „притеснителният“ Меркурий за трети път обърна своята посока от 27 септември и ще остане ретрограден до 19 октомври 2021 във Везни.

Скритите послания на Меркурий в ретроград:

По време на ретрограда на Меркурий, нормалната комуникация остава ненадеждна, изпълнена с дезинформация, когато важните данни липсват или са неразбрани. Предоставянето на информация от един човек на друг изглежда неволно мътна, объркваща или неточно по изразена или разбрана. В края на краищата, Меркурий наистина управлява ума, умствената яснота, говоренето, самоизразяването и обща комуникация.

По време на ретроградния период на Меркурий умствените  процеси на човек са по - малко ясни. Те стават небрежни, склонни към грешки и забравящи. Ще почувствате обърканост и неуспехи в комуникацията, и  такава голяма изолация, че ще погледнете към небето и звездите и ще си кажете „Какво, по дяволите, става?“. Отговорът е: Меркурий е в ретроградната си степен.

Не подписвайте договори и не подавайте важни документи. Не започвайте даден проект, чието изпълнение ще продължи повече от ден. Не купувайте джаджи, електроника, превозни средства. Не подновявайте паспорта си и не кандидатствайте за виза. Не се доверявайте на паметта си. Не променяйте своите ПИН кодове и пароли. Не се подлагайте на планирана хирургична интервенция. Бъдете внимателни в комуникациите, за да няма сривове.

***

Планетата Венера ще навлезе в ретрограден период през 19 декември 2021 до 29 януари 2022 в Козирог.

 Скритите послания на Венера в ретроград:

Венера е планетата на любовта , парите, изобилието и красотата. По време на ретроградната работа не е добра идея, за да се правят драстичните промени във външния вид. Това означава, че трябва да се опитате да спрете постоянно или често да си подменяте прическите. Всяка пластична хирургия също не е препоръчителна по време на ретроградна Венера, така че в този случай вероятно ще бъде добре да отложите обичайните си процедури.

Не купувайте дрехи, бижута и друга козметика. Защото бихте били недоволни от това, което сте закупили, тъй като представите ви за стил и мода се смесват, а това може тотално да ви обърка.

Не се подстригвайте, защото може да се окаже, че сте попаднали в дезориентиращи ситуации - объркани, не е време за личен тежък грим.

Не купувайте нищо скъпо, по - късно нещата ще станат неизползвани. Не е подходящ период да украсите или обновите жилищното си пространство, ще го обърнете.

Бъдете внимателни с взаимоотношения, тъй като положителните емоции ще се помрачат. Не е време за започване на нова любовна връзка. Не планирайте и не планирайте сватба, както и много забавления, защото може да очаквате перипетии  и пречки. Не прекратявайте връзката и не се развеждайте по време на ретроградна Венера, може да съжалявате по - късно.

Не започвайте нов бизнес и не правете нова инвестиция. Не подписвайте никакви договори. Трябва да се избягва да се инвестира, да се закупуват скъпи продукти, движима и недвижима собственост. Бъдете много внимателни към хората и близките ви в отношенията си. Отложете всички съдебни заседания и съдебни дела. Купувайте предмети с малка стойност и такива, които могат да бъдат закупени на изгодна цена.

***

Юпитер е в своят ретрограден ход от 21 юни и ще продължи като такъв до 18 октомври 2021 в Риби/Водолей.

Скритото послание на ретроградният Юпитер:

Периодът, когато Юпитер навлезе в ретроград, е период подходящ за възстановяване на права върху собственост или препродажба на големи недвижими обекти. Като цяло, когато Юпитер става ретрограден, времето благоприятства възстановяването на някакъв проект или отношения, свързани със сферите на влияние на Юпитер. Ще е добре да се върнем към тях и да възстановим това, което е било изгубено в миналото. Когато Юпитер е ретрограден ние подлагаме на проверка нашия житейски път и вярата която носим в сърцето си. Акцентът тук е към вътрешното израстване. Период на свързване с духовните ни ценности, от което разбираме какво ни е необходимо, за да бъдем успешни. Преоценка и размишления за морала, собствените истини и възгледи.

***

Сатурн е в своето забавено - ретроградно движение от 23 май и ще приключи през 11 октомври 2021 във Водолей.

Скритото послание на ретрограден Сатурн:

Сатурн е планетата на Кармата. Това е свързано с отговорността и дисциплината. Това е планета, която е известна с това, за да ви помогне да привлечете енергия и да ви позволи да обновите себе си.  Ретроградният Сатурн не помага да се изгради структура и дефиниция в ежедневието на живот, което дава ясен знак да се избягват големи начинания и проекти.

Ала освен това ретроградния Сатурн също може да бъде свързан с ограничения и кризи, което кара някои от по -свободолюбивите хора да се почувстват в капан. Така че определено може да се почувствате като едновременно от недоимък на финанси до силно изразени депресивни състояния. Когато Сатурн е ретрограден, може да се получи блокаж откъм отговорностите, падане на рейтинга, на авторитета. Ретрограден Сатурн е препоръчителен период за медицинска профилактика на костната система, ако имате здравословни проблеми в тази област.

***

Планетата Уран навлезе буреносно през 20 август 2021 и ще продължи така мрачно до 19 януари 2022 в Телец.

Скритото послание на Ретрограден Уран:

Ако мислите, че Меркурий в ретроградна посока е лоша новина, просто изчакайте, след това да чуете за Уран. Планетата на бунта е в ретроградна сила от 20 август 2021 г. и ще продължи да се движи обратно в продължение на пет месеца, до 19 януари 2022 г. Когато Уран е ретрограден потребността от свобода, индивидуалност и търсенията на душата са още по - силни и акцентирани. Като задължително първо трябва да се постигне вътрешна свобода, и чак след това във външния свят. Всякакви окови, ограничения ще бъдат много бурно и остро посрещнати.

Енергията на ретроградната планета Уран има тенденцията да бъде по - малко предсказуема, по - нестабилна и вероятно по -разрушителна, когато върви напред и още по - силно повишена по време на този ретрограден цикъл.

Трите звездни знака, които ще имат най - много последици по време на ретрограден Уран, са Лъв, Скорпион и Водолей. , Представителите на зодия Лъв ще преживеят нещо като сътресения както в интимен и семеен план, така и в професионалният им живот. Скорпионите ще бъдат емоционално уязвими.

Хората от зодия Водолей, като знак, управляван от самия Уран, ще преживеят нещо като прозрение, което ще ги накара да се изправят срещу миналото си, а това може да се отрази неблагоприятно за тяхното бъдеще.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.