"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание - Тъмната страна на зодия Телец.

 

Известно е, че зодиакалният знак Телец има положителни черти като лоялност, щедрост, решителност, защита и търпение. Телецът обаче не е идеален и като всички други звездни знаци има и някои отрицателни черти.

Най-големите слабости на зодия Телец не са по-лоши от недостатъците на всеки друг знак, но разглеждането и на негативните аспекти ще ви помогне да ги опознаете по-добре.

Важно е да се отбележи, че всеки зодиакален знак има своите недостатъци, така че не искам да хвърлям никаква сянка на Телците. Плюс това, да се присмиваме или да ненавиждаме един или друг зодиакален знак означава, че всъщност очерняме себе си.

Ако знаете нещо за стереотипите на зодиакалните знаци, вероятно знаете, че Телците могат да бъдат доста упорити. Обичат да правят нещо по такъв начин, че не се интересуват от приемане на съвети или помощ, след като са взели решение или са ангажирани да постигнат нещо. е често се предават на пороците си

Като уникален земен знак, управляван от Венера (планетата и на лукса), Телците често се предават на екстравагантността и собствените им пороци. За съжаление, тази склонност към търсене на удоволствие може да доведе до прекомерно угаждане.

Независимо дали се поддават на сладките си пристрастия, преследват върховете на пазаруването или имат навика да си поръчват твърде много неща, Телците понякога се борят да кажат „не“ на любимите си пороци, които ги карат да се чувстват добре все пак.

Понякога алчността е техният определящ смъртен грях. Знакът Телец се свързва с втория дом на зодиака , който се запознава с пари, материални притежания и други ценности.

Телецът се чувства несигурен, понякога може да стане жертва на материалистична поведение, основано на алчност. Това може да се прояви като трупане на богатството им от страх, но може да излезе и като нещо толкова просто като нежелание да споделят десерта си с когото и да е било.

Обичат да правят пари, обичат лукса и са привлечени от хубавите неща. Ала доведени до крайност, тези качества могат да определят Телеца малко материалист. Важно е Телците да погледнат отвъд символите на статуса и да намерят стойност и в нематериалните неща.

Поемането на риск не е силната страна на Телците, тъй като предпочитат да играят на сигурно и да следват маршрута, който им е най-удобен. Въпреки това, понякога желанието им за безопасност и сигурност може да доведе до това, че могат лесно да бъдат подведени.

Мъжът Телец е склонен да държи силно на своите вярвания и идеи и няма да се поддаде на идеите на други хора. Като казах това, когато си имате работа с мъж Телец, важно е да отбележите, че той никога не прави компромиси, защото смята, че винаги е прав.

И още, мъжът Телец е известен с това, че е много ревнив поради своята безкрайна несигурност. Тази черта става видима, когато жена, която обича, започне да флиртува с други мъже. Ако излизате с мъж Телец, важно е винаги да избягвате да угаждате на други мъже в присъствието на вашия партньор Телец, защото той определено няма да го приеме леко. Той иска да се чувства стабилен, когато излиза с вас.

На Телците може да им отнеме известно време, за да изградят доверие. Те обичат да се грижат за себе си, което означава, че са предпазливи да не бъдат наранени или уязвими от хората в тяхното обкръжение. Ето защо понякога може да отнеме много време на Телеца да изгради солидно чувство на доверие с хората в дадена връзка. Телците имат много търпение, така че се изисква от приятелите и партньорите им да бъдат търпеливи с тях.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.