"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание - Зодии, които са най-добри зад волана.

 

Този списък се основава само на слънчевите знаци. От най-голямо значение е Вашият асцендент.  Погледнете пълната си натална карта, за да видите колко влияние оказва всяка зодия в зависимост от своят асцендент върху качества и умения. Например, ако сте Близнаци, но имате за асцендент Стрелец, вероятно не сте толкова добър шофьор, колкото мислите. В случай че асцендента Ви е в Дева, тогава вече имаме пълнотата от умения като човек зад кормилото.

Слънчевият знак е само малка част от пълната астрологична карта, така че вашите качества зад волана може да варират. Така че не се притеснявайте, ако сте много добър водач на превозно средство и не присъствате в този списък.

Астрологията може да бъде забавен начин да разберете дали вашите шофьорски умения са добри или не. Въз основа на вашия зодиакален знак можете да покажете много за вашите личностни черти и да ги приложите в ежедневието си шофирайки. И така, ето 4 зодиакални знаци, които са най-добрите шофьори според астрологичните асоциации и форуми.

Близнаци

Тази зодия изпълнява много задачи, когато става въпрос за шофиране. Близнаците могат да се ориентират в трафика доста добре, никога не се разочароват или губят спокойствието си, докато шофират. Те са търпеливи и нагаждащи се шофьори. Имат и бърза реакция и действие на пътя.

 Дева

Девите са перфекционисти и внасят това си качество и в своите шофьорски способности. Те никога няма да пропуснат пътен знак, винаги ще натискат внимателно и спокойно клаксона, ще дават мигач, преди да завият. Девите са изключително отдадени, които никога няма да нарушат нито едно правило на пътя.

Козирог

Тази зодия е изключително търпелива и бдителна, когато става въпрос за шофиране. Козирозите могат да се справят с трафика доста добре, да се движат през тесни пътища и никога не са склонни да превишават скоростта. Ще откриете, че Козирозите винаги шофират с ограничението на скоростта и не я превишават.

 Лъв

Лъвовете са родени владетели и те излъчват тази гордост и по пътя. Те обичат да шофират и се радват на дългите пътувания. Лъвовете са търпеливи и целят да направят пътуването вълнуващо и забавно, като същевременно не забравят никакви правила за шофиране. Те са особено предпазливи, тъй като си поставят за цел да избегнат евентуални злополуки или предпоставка за пътно транспортно произшествие.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор и астрологичен психолог Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.