Домът на един от легендарните футболисти от отбора на Марица Пловдив – Веселин Тосев е напълно изгорял. За случилото се писаха във фейсбук страницата на тима. Пожарът буквално е изпепелил дома на футболиста. Отборът отправя апел към всички пловдивчани, които имат възможност да помогнат. 

"Уважаеми привърженици на Марица и приятели на футбола! Обръщаме се към вас с молба за помощ! Легендарният футболист и голмайстор на Марица от 90-те години, заклетият маричанин Веселин Тосев, загуби дома си, както и всички вещи и обзавеждане, в пожар на 28 януари.
 
Българинът гради своя дом с години и се грижи за него цял живот. Трудно е да си представим как се чувства един човек в подобен момент. Веселин и неговото семейство загубиха един от устоите на своя живот.
 
Отправяме молба към всеки, който има възможност, да помогне с финансови средства, с материали и физическа сила или по друг начин. Отправяме молба и към местните институции - да подадат ръка на един пловдивчанин, който оставяше сърцето си по футболните терени, за да защитава честта на своя отбор и своя град.
 
Целият екип на ПФК Марица 1921 е съпричастен с трагедията на семейството и също ще му помогне! Направете го и вие! Добрата постъпка, жестът и съпричастността в такъв труден момент са безценни!
 
Банкова сметка:
 
BG37UNCR70001524888680
VESELIN ANGELOV TOSEV
UniCredit BulBank"
Футболистът Веселин Тосев