Пловдивската ДГ "Буратино" се превърна в истински дворец на есента - златна, богата и  плодородна. Новооткритата изложба  на входа на  детското заведение събра невероятно разнообразие от творби, показващи цялото богатство и колорит на сезона.

Учителите, децата и родителите заедно сътвориха уникални проекти с природни и подръчни материали. Така малчуганите научиха как от даровете на есента могат да правят „забавни чудеса”, а също и с грижа за опазването на околната среда да рециклират различни материали.

Педагогическият екип изрази сърдечни благодарности към всички родители,  подкрепили инициативата с труд и иновативни идеи!

Примерът, който педагози и родители заедно дават на децата, е безценен - да откриват красотата във всеки миг от живота ни, във всеки сезон, в малките неща навсякъде около себе си!

И още един важен урок, който научиха малките възпитаници на ДГ „Буратино” – за да запазим природата около себе си, трябва да полагаме грижи за нея и  да използваме разумно всички материали, за да дадем своя, макар и малък принос към съхранението на природните ресурси.