Пловдивчанка и дъщеря ѝ за в затруднено положение. Майката на 10-годишната Гери се е разболяла и от месеци е без работа. Жената не успява да осигури всичко необходимо за детето си. Момиченцето е отлична ученичка, спортува и обича да рисува.

Ето от какво се нуждае семейството и как да помогнете:

С молба за помощ към glasnews.bg се обърна Евгения от Пловдив. Жената отглежда сама своята 10-годишна дъщеря Гергана. От близо няколко месеца вече, жената е без работа, тъй като се е разболяла и това е довело семейството до много трудности. Жената е изпаднала и в сериозна депресия, като в момента приема и антидепресанти. Разговор с психолог е силно необходим.

Имат спешна нужда от средства за заплащане на битовите им сметки, които вече са за втори месец, за закупуване на лекарства и храна. Гергана е отлична ученичка, но тъй като спортува, са и нужни спортни екипи и маратонки за детето, които майката не може да си позволи да купи.

За училище е необходимо Гери да има и лаптоп, защото се обучава по информационни технологии. Детето има нужда от зимни дрехи и обувки - 146см за дрехи и 36 номер за обувки. Посред зима им се е развалила печката за отопление на дърва и бойлера, но и това в момента е непосилен разход за тях. Гери много обича да рисува и всякакви принадлежности за рисуване би приела с огромно щастие. Ако ви се намират материали и желаете да и ги подарите, детето ще е много щастливо. Рисува много с двойни многоцветни маркери. Обича да рисува в много цветове".

Може да подкрепите семейството на Евгения и малката Гери, чрез сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК/STSABGSF

За Подай ръка ЗПДБ

Основание: Дарение за Подай ръка 01

PayPal: bg.organizationfbf@gmail.com

За да изпратите директно към семейството и за всякаква друга допълнителна информация:

Свържете се с нас на 0893/025-067 .