„Как да премина в дясна лента? Невъзможно е!“ Този въпрос отправя пловдивчанин, който станал свидетел на поредното безумно паркиране, което затруднява движението в града.  Шофьор на джип е спрял автомобила си в лентата, която е отредена за водачите, които ще правят десен завой на булевард „Руски“ малко преди моста на Герджика. На теория платното е голямо, но мястото на автомобила определено не е там и оставено по този начин пречи на всички останали, която смятат да се престоят. Дори и да е паркиране от типа „само за малко“, оправдание няма. Това не е паркомясто, а лента за движение.

„Това е предното безумие“, възмущава се нашият читател. И е прав, какво ще стане, ако всички решим да ползваме, която лента си харесаме за паркинг?

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg