Пловдивската компания за парфюмерия и козметика РЕФАН България, която е многократен призьор в класацията любима марка на българските потребители, не спира да радва своите фенове с привлекателни и супер изгодни промоции.

Поредната супер оферта е за комплект от два от продуктите от серията Passion Fruit (ВИЖТЕ ТУК>>>). Серия Passion fruit е богатa на натурални растителни масла, за ежедневно подхранване на кожата с вкусен аромат на маракуя, подобрява настроението и възстановява хармонията на духа и тялото.

Настоящата промоция включва в себе си Хидратиращи душ гел и Ексфолиант за тяло. Душ гелът дарява невероятно усещане за свежест и чистота. Грабва сетивата с опияняващо ухание на маракуя и превръща вземането на душ в уникално изживяване. Съдържа, масло от маслина и провитамин В5.

Захарният ексфолиант за тяло “Passion fruit”  премахва мъртвите клетки, разкривайки съвършено мека и чиста кожа. Премахва мъртвите клетки, стимулира дишането на кожата и помага да се освободи тялото от токсините. Съдържа естествени захарни кристали, масло от гроздови семки, и бадемово масло. В него се съдържат естествени захарни кристали, Масло от гроздови семки (Vitis vinifera), Масло от кайсиеви ядки (Prunus armeniaca) и бадемово масло.

ВИЖТЕ ДРУГИТЕ КОМПЛЕКТИ, КОИТО СЪЩО СА НА ПРОМОЦИЯ ТУК! >>>