BMW с турска регистрация блокира достъпа на гараж на пловдивчанин днес сутринта в Кючук Париж. Пловдивчанинът излязъл за работа около 8, но се оказало невъзможно да извади автомобила си от гаража, който се намира на локолното платно на бул. "Македония". Той позвънил на дежурния на Първо РПУ , но от там му обяснили , че не мотат да открият и глобят собственика, тъй  като колата е с чужда регистрация. След това гражданинът се опитал да потърси помощ в общинското предприятие "Паркиране и репатриране", но служителят на дежурния телефон му отговорил, че първо имат оперативка и да позвъни отново след 9 часа. При второто позвъняване в полицията, дежурният му обещал, че "ще предаде на колегите". 

Три часа по-късно беемвето продължава да е на тротоара, като освен гаража , запушва и зоната за пешеходци, но нито една институция , не е взела мерки нарушителят да бъде отстранен или поне санкциониран. Собственикът на автомобила трябвало да потърси алтернативен начин за придвижване. Същото беемве почти всяка сутрин спирало по същия начин на улицата. 

Това е поредния сигнал за нарушители , които спират на тротоари на локалното на бул. "Македония" с ул. "Стамат Икономов" и правят невъзможно пешеходците да минават свободно.