През следващото денонощие вемето в Пловдив ще се задържи предимно облачно. Сутрешните температури ще бъдат около 5 градуса, а максималните дневни ще достигнат до 9 градуса. Валежи над града не се очакват.

През деня над по-голямата част от страната ще е почти без валежи и главно над планинските райони на Югозападна България ще има временни намаления на облачността. Вятърът ще е слаб, предимно от изток-югоизток. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°, в София - около 1°; максималните в Северна България ще са между 1° и 5°, в Южна - между 6° и 11°, в София - около 7°. Атмосферното налягане ще се задържи малко по-високо от средното за месеца.

Над планините ще е предимно облачно и мъгливо. Разкъсвания и намаления на облачността ще има във високите части на Западна България. Ще духа слаб югозападен вятър. Температурите слабо ще се повишат и максималната на 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около 0°.

Над Черноморието ще бъде облачно, на места по южното крайбрежие с ръмежи. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са между 5° и 10°. Температурата на морската вода е около 12°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.