Началото на новата 2021 година донесе лъч светлина за 38-годишната Женя Стоенчева, която е майка на прекрасна дъщеря. Преди няколко дни тя стартира лечение в Турция, където е заедно със съпруга си, а това стана възможно след като анонимен дарител преведе по сметката и сумата 22 000 лева в навечерието на Коледа. 
 
Сега обаче, обратното броене започва отново! В най-кратък срок трябва да бъдат събрани 12 000 долара, равняващи се на 19296,23 лева, за да може да бъде направена трета вливка на стволови клетки.
 
В благотворителната фейсбук страница на младата пловдивчанка бяха публикувани и подробности за всички разходи около нейното пътуване до Турция и лечението и там. 
 
В петък Жени и съпругът й си правят PSR тестове в България, за да могат да минат границата с Турция. Това изискване струва на семейството от Пловдив 200 лева като допълнителни разходи.
 
В събота линейка ги взима от Пловдив, а в момента Женя и мъжът и са в болницата Лив Хоспитал- Турция за втората вливка на стволови клетки. И този път Жени е била закарана безплатно до болницата в Турция, като за заминаването и не е заплащано нищо за линейката.
 
"Безкрайно сме благодарни на екипа на линейката, че до сега направиха три курса и не ни взеха никакви средства, но четвъртия ще трябва да го платим. Важно е да уточним, че в случая ни правят голяма отстъпка дори за четвъртият курс. Благодарим ви, за този огромен жест!" - гласи част от текста, публикуван във Фейсбук от името на семейството на пловдивчанката. 
 
За да могат да се върнат Жени и съпругът и от Турция този петък, обаче е необходимо да бъде преведена сумата от 600 евро. 
 
На 3 януари, от Pay Pal към картата, са прехвърлени 537,11 евро, за да има за разходи, свързани със заминаването и престоя, които не могат да бъдат платени от дарителската сметка.
 
В Турция вече са направени и PSR тест и антигенен тест на Жени, а на съпруга й само PSR тест. Сумата заплатена за тях е в размер на 850 турски лири, равняващи се на 184 лв. 
 
Сега три дена семейството от Пловдив ще бъдат в хотел, докато минат отново всички прегледи и изследвания. Престоят в хотела ще им струва 180 евро, равняващи се на 353 лв. и той ще бъде платен от картата.
 
На 14.01.2021 г сутринта Жени ще бъде приета в болницата, за да се направи втората вливка на стволови клетки. На 15.01.2021 г линейката трябва да ги вземе и да се приберат у дома.
 
Жени има положителна реакция след първата вливка.
 
"Имаше една безумна болка във вратът, която отшумя. Някак си стана търпима и на моменти даже я няма. Освен това имаше няколко дена, в които имаше подобрение и с пикочният мехур, което за нас е добър знак. Нещо се случва и се надяваме да е за добро. За съжаление няма как да кажем, че силните болки, които имаше са изчезнали, защото, не са. На моменти краката и са много тромави. Жени просто се чувства безсилна. За всички тези неща са уведомени в Турция още в началото на година.На 04.01.2021 получихме проформа за трета вливка на стволови клетки, което означава, че в най-кратък срок трябва да съберем 12 000 долара.
Отново се обръщаме към вас за помощ. Бъдете до нас, както бяхте до сега. Имаме нужда от Вашата подкрепа.
Молим ви, споделяйте и призовавайте. Всички вие станахте свидетели, колко бавно се събират средствата за голям човек именно за това апелираме за активност от Ваша страна. БЛАГОДАРИМ НА ВСЕКИ ЕДИН, КОЙТО БЕШЕ ДО НАС! БЛАГОДАРИМ НА ВСЕКИ ЕДИН, КОЙТО ТЕПЪРВА ЩЕ НИ ПОДКРЕПИ." - апелират Жени и семейството и. 
 
Наличностите към момента са както следва:
Дарителска сметка 4246,97 лв,
Пей пал 7,42 евро
 
Във фейсбук публикацията припомнят, че DMS -а е спрян, както и, че не трябва да се превеждат суми в платформата на Хелпкарма!!!
 
Начините чрез които може да се включите в кампанията:
 
Превод по Дарителска сметка:
Обединена Българска Банка
Титуляр: Женя Ангелова Стоенчева
ZHENYA ANGELOVA STOENCHEVA
Населено място: гр. Пловдив
IBAN: BG64UBBS80021053576440
BIC: UBBS BGSF
Валута: BGN/ Лева
 
Дарение чрез PayPal jeniastoen4eva@abv.bg
 
Може да се включите в двете групи, където се провеждат онлайн благотворителни базари в подкрепа на Жени. В двете групи може да намерите за всекиго по нещо. Ако имате запазени вещи, които не са ви необходими, може да ги предложите в групата.
- Благотворителен Базар Да помогнем на Женя-
https://www.facebook.com/groups/590633858264104
- Благотворителен базар от Диляна за Женя-
https://www.facebook.com/groups/326293248379239