Организират благотворителен концерт в помощ на пострадалите от наводненията карловски села в Пловдив. Събитието ще се състои на 9 декември, петък, от 18:00 часа в Палата № 7 на Международен панаир Пловдив.

В благородната инициатива ще участват емблематични фолклорни изпълнители и оркестри, прославили страната ни по целия свят. Публиката ще се наслади на живите изпълнения на виртуозния Нешко Нешев, оркестър „Феникс“ с ръководител Христо Коритарев, оркестър "Фолкпалитра" с ръководител  Петър Войников, оркестър "Бисери" с ръководител Младен Малаков и гост-солистите Нина Иванова и Валери Караасенов. Водещ на концерта ще бъде създателят на популярното и обичано предаване „Иде нашенската музика“ Николай Чирпански.

Билети за благотворителния концерт ще се продават пред Палата № 7 в  Международен панаир Пловдив. Цената е 10 лева, а събраните средства ще бъдат дарени на пострадалите от наводнението карловски села. Международен панаир Пловдив подкрепя каузата, като предоставя безвъзмездно палатата за събитието. Благородната инициатива е под патронажа на кмета на Калофер Румен Стоянов.