Есента вече е тук, а това е най-подходящият сезон за консумиране на перфектно приготвен стек, придружен от подчертаващо вкуса му вино на фона на уютна и изискана обстановка.

Комбинирайте тези удоволствия в ресторант Djanam Steak House Plovdivпредлагащ на посетителите си най-доброто качество, атмосфера и комфорт под тепетата. Toва е единственият български ресторант, включен в международна класация за най-добрите стек ресторанти в Европа и е част от комплекс 7points, локализиран на бул. "Санкт Петербург" 131.

Djanam Steak House Plovdiv съчетава автентичния дух на традиционния стекхаус с първокласни месни деликатеси, автентична турска кухня, богато меню и обслужване на високо ниво.

Това е мястото, в което истински стек майстори приготвят най-сочните и вкусни премиум стекове в Пловдив. Стековете в Djanam са от първокачествено и подбрано месо, а начинът, по който могат да бъдат приготвени зависи изцяло от желанието на клиента.

Освен невероятно приготвена храна, специално подбрани вина и отлична атмосфера, всеки петък и събота можете да слушате и да се забавлявате с разнообразна музика и DJ програма.

Ето някои от кулинарните изкушения, които можете да опитате в Djanam Steak House Plovdiv:

T-БОН СТЕК С ГРИЛОВАНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ

ДАЛАС СТЕК С АСПЕРЖИ СОТЕ

ТЕЛЕШКИ ВУЛКАН

МЕДАЛЬОНИ ОТ БЛЕК АНГЪС С ЧЕРЕН ОРИЗ

Направете вашата резервация още сега на телефонен номер 0879 68 68 68.