Истински екшън се е разиграл вчера около 19:00 часа на бул. "България" в Пловдив, научи TrafficNews. Скандал между двама мъже е прераснал в бой по средата на оживения булевард, а според очевидци причината за сцената е било засичане на пътя.

Те разказаха, че до разправията се е стигнало, след като жена зад волана на автомобил с марка „Форд” засича, друга кола с марка „Тойота” , която е управлявана от млад мъж. Шофьорът се ядосва и вдига скандал на жената, която го е засякла. През това време се появява разгневен синът на въпросната дама с крясъци-  „Ти майка ми ли ще удряш”. Така тръгва боя между двамата мъже, а след сигнал пристига и полицейски екип.

От МВР съобщиха, че конфликтът между двамата мъже е възникнал заради място за паркиране на автомобилите им. Те са получили сигнал от 35-годишен мъж , за това че на му бил нанесен удар по главата след спречкване с друг мъж. Пристигналият незабавно на място екип е установил самоличността на извършителя, който е на 33 години.

За случая е уведомена Районна прокуратура – Пловдив, по указания на наблюдаващия прокурор е започната предварителна проверка за причинена лека телесна повреда по хулигански подбуди.