Организират благотворителен концерт за набиране на средства за лечение на малкия Мерт от пловдивското село Браниполе. Детето е с диагноза спастична церебрална парализа на долни крайници и се нуждае от средства за лечението си.

Инициативата под наслов „Да погнем на Мерт" ще се проведе на 3 ноември /четвъртък/ в 18:30 часа. Стойността на билета за концерта ще бъде 10лв., като средствата ще бъдат прибавени към тези за лечението на Мерт.

Част от инициативата става и певецът Стефан Илчев. Заедно с Елица, Квартет Note, Танцов състав Станимака, Денс формация “Косара”, Невена Момнева , Ансамбъл Еподай– Веселин Козарев, Детска градина „Мая“ – Пловдив, Аглея Канева и Александър Вичев, Съни и Тодор Бакърджиев (Тромпет), Александър Маринов (Акордеон ), Севджан Рамадан, Музейна Музикална Школа ще се погрижат за настроението на присъстващите.  

Ще бъде организиран и благотворителен базар на предмети изработени от деца, учители и родители от детска градина „Дружба“ – Асеновград. Събитието ще се проведе в ресторант „Сани“.

5-годишно момченце от Пловдивско се нуждае от помощта ни, за да проходиБолница в Турция дава надежда на семейството

Припомняме, че сумата нужна за лечение на Мерт в Турция е 14,950€ и е непосилна за близките му. 

Всеки, който има желание и възможност, може да дари средства чрез:

Дарителска сметка в „Първа Инвестиционна Банка“ АД:

BG53FINV91501317634368

Титуляр на сметката: Майка – Шениз Хакъ Хасанова