Изпълнение на великата песен "Лале ли си, зюмбюл ли си" накара хиляди българи да настръхнат от глава до пети. Със своите магически гласове Йоана и Николета успяха да влезнат дълбоко в сърцата на своите сънародници. 

Това се случи на сцената на "Гласът на България" навръх големия християнски празник Великден. 

Двете момичета се изявиха в дует, а изпълнението им предизвика вълна от емоции не само у публиката пред малките екрани, но и у журито, които останаха безмълвни. 

Николета е завършена народна певица, завършила АМТИИ в град Пловдив. Няколко години тя е била част от Академичния народен хор към музикалната академия и е позната на публиката от изявите си с квартет "Захир". 

17-годишната млада ромка Йоана Сашова от Кюстендил, пък има глас на славей и не е народна певица, но се справи така, сякаш цял живот е пяла фолклорни мелодии. Още със своята първа изява в предаването тя събра бурни овации със собствена кавър версия на песента на Преслава "Не идвай". Минути по-късно видеото с изпълнението й превзе социалните мрежи и се споделяше като топъл хляб не само от потребителите, но и от много певци и музиканти, които са оценили нейната голяма дарба. 

"Когато на тази сцена се изпълнява фолклор, в нашите души започват да звънят по-дълбоки струни", обобщи Михаела Филева.

Поставен пред тежката дилема кое от момичетата да продължи в отбора му, Графа се вцепени.

"Все едно два ангела бяха слезли на земята и пееха! Ще ми бъде почти невъзможно да взема решение...", каза той. След тежка борба със себе си Влади Ампов предпочете Йоана, а Михаела открадна Николета в своя отбор.

17-годишната Йоана направи фурор в мрежата с кавър песен на ПреславаПловдичанинът Александър, който е и футболист от Манчестър Юнайтед, също спечели сърцата на хората с чар и кадифен глас