Видео на 17-годишната Йоана Сашова от Кюстендил буквално заля социалните мрежи след представянето й в предаването "България търси талант". 

Талантливото момиче излезе на сцената и успя да обърне всички треньори с песента на Майкъл Бубле “Feeling good”, но кулминацията бе следащото й изпълнение, за което тя грабна в ръце китара и събра бурни овации със собствена кавър версия на песента на Преслава "Не идвай". Минути по-късно видеото превзе социалните мрежи и се споделяше като топъл хляб не само от потребителите, но и от много певци и музиканти, които са оценили нейната голяма дарба. Само за една нощ, гласовитата Йоана Сашова се превърна в YouTube сензация.

Тя сподели, че пее от много малка, баща й също е музикант. Учи бизнес администрация и е от ромски произход. Баща й е потомствен музикант и свири на кларинет и флейта. Записва се в "Гласът на България", за да покаже таланта си. За успеха си тя благодари не на себе си, а на Бог, в когото вярва от малка. 

Мнозина коментират, че кавърът е в пъти по-добър от оригинала, а други са категорични, че няма смисъл кастингите да продължават, защото Йоана трябва да е гласът на България.

Силно бе и пловдивското присъствие на сцената. Александър Георгиев, който не само е родом от град Пловдив, но е и българска надежда на "Манчестър Юнайтед" впечатли всички в залата и пред малкия екран с кадифения си глас и омаен чар.

20-годишният Алекс, който е тренирал в младежкия отбор на червените дяволи във Великобритания, беше приет с отворени обятия от четиримата треньори в първия епизод на предаването снощи.

Преди да се яви в шото у нас, 20-годишният пловдивчанин е получил покана да участва в британската версия на музикалния формат, но е предпочел да се пробва на кастинга тука, защото сърцето му е в България и милее за дома.

Александър обра овациите на журито и публиката със свое авторско парче и реши да последва мечтата си за музикална кариера в отбора на Михаела.