Полиция влезе в клуб “Сикретс”  тази вечер, съобщиха очевидци. На място са пристигнали три полицейски патрулки и бус на Криминалистичната лаборатория.  Цивилни и униформени полицаи са обискират заведението, което се намира в ниската част на хотел “Санкт Петербург”.  От едната от полицейските коли бе изведен мъж с белезници, твърдят свидетели.

В момента дискотеката не работи, тъй като противоепидемичните мерки, касаещи нощните клубове все още не са отпаднали. Според източници на Трафик, проверката е по линия на наркотиците. Собственици на клуба са пловдивчаните Пламен Кронев, Пламен Данаилов и Гроздан Калинов. Тримата стопанисват ресторанта на 22 етаж в хотела и пиано бар “Бели нощи” в сградата, която е собственост на бизнесмена Георги Гергов. 

В края на миналата година клубът беше затворен  в продължение на 2 седмици, поради липса на разрешително за удължено работно време, а на 9 декември, той бе отворен, след като кметът на район "Северен" Стоян Алексиев разписа необходимия документ. 

В кметството и в Трето районно имаше голям брой жалби за инциденти свързани с побоища на територията на дискотеката, а освен това живеещи в близкия блок бяха  подали жалба за системно нарушаване на нощната тишина. 

Полицейски тормоз срещу пловдивчани, жалвали се от нощен клуб!Вместо да получат подкрепа от страна на служителите на Трето районно управление, живущите в района твърдят, че са били притискани

В края на октомври пловдивчанин бе пребит от охраната на клуба до безсъзнание. Същата вечер негов приятел също е бит пред заведението. Саморазправата провокира агресия у група близки приятели на пострадалите, които потърсиха реванш и влязоха с бухалки в дискотеката. Дуелът така или иначе не се състоял, но обективността на разследването от страна на Трето районно бе поставена под въпрос. Инспекторатът на МВР започна проверка в районното, тъй като в дирекцията бяха постъпили много сигнали срещу ръководството на районното, че осъществява протекция на определени обекти в квартала. Един от сигналите бе , че собствениците на “Сикретс” са подари изпълнение на една от най- скъпите прими на “Пайнер” - Галена на началника на районното Никола Симов. Пайнерката бе разпитана в полицията, но пред полицаите заявила , че е пяла без заплащане. В крайна сметка Симов бе преместен в отдела за “Видеонаблюдение”  на дирекцията. 

Продължение на "Боен клуб" или какво се случва нощем в "Сикретс"?Защо охраната на клуба безнаказано превръща клиенти в боксови круши

 

Въртележката „Сикретс”, или когато кметът и полицейският шеф не ги е грижа за хоратаКрият ли се Стоян Алексиев и Никола Симов зад бюрократичната машина, за да задоволят корпоративни интереси?