Районна прокуратура задържа за 72 часа собственикът на клуб "Сикретс" Пламен Кронев, който бе заловен да шофира след употреба на кокаин джипа си "Ленд Ровър". Срещу него е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал. 3 от НК за шофиране след уптреба на наркотици, прокуратурата му повдигна и второ обвинение за притежание.

6 грама кокаин са открити при обиска в дома на собственика на клуб "Сикретс" Пламен Кронев, който снощи бе арестуван след като при проверка бе установено, че шофира след употреба на наркотици. Полевият тест, който му е нваправен в Трето районно е реагирал на кокаин. Последвал е обиск в дома на бизнесмена и там са открити още дози от скъпия наркотик. 

Пламен Кронев е съдружник в “Сикретс” заедно с Гроздан Калинов и Пламен Данаилов. Освен чалготеката в хотел “Санкт Петербург”, тримата държат ресторант на 22 етаж и пиано бара “Бели нощи”. Той има участие и в популярния ресторант "Каручката" на Слънчев бряг и клуб "Илюжън" в столицата. 

Бързото производство вероятно е по-добрия вариант за бизнесмена, който заради провинението си, може да получи и по-тежко наказание, ако междувременно бъдат приети промените в Наказателния кодекс, предложени от главният прокурор Иван Гешев. Той  отправи законодателни предложения до премиера, председателя на парламента и ръководителите на парламентарни групи, с които се предлага драстично завишаване на санкциите за престъпления, свързани с пътнотранспортни произшествия и шофиране в пияно състояние, след употреба на наркотични вещества или при превишена скорост.

Парламентът и правителството предложиха сходни промени след  тежката катастрофа, при която в средата на април загина журналистът Милен Цветков.