Бисквитите Мадагаскар се появиха първо на пловдивския пазар. Най-новият продукт на „Захарен комбинат Пловдив” беше зареден най-напред в пловдивските магазини, а след това са разпространени и в останалата част от страната. До създаването на бисквитите се е стигнало след задълбочено проучване на вкуса на потребителите, в това число и на децата

„Ароматни, хрупкави и вкусни.” Така потребителите описват новите бисквити. „Мадагаскар” са хрупкави бисквити от еластично тесто. Приятно препечени с грубоват и едновременно примамващ външен вид, те приличат на курабийките изпечени от баба - с висока порьозност и набухналост, доставят наслада на небцето, без брашнен или соден привкус.”, разкрива производителят.

Бисквитите „Мадагаскар” са подходящи за консумация, както самостоятелно, така и с кафе, чай или мляко. Размекват се лесно, потопени в тях и обогатяват напитката с вкуса и аромата си. Освен, че съставките на бисквитата са здравословни, защото няма вредни примеси или оцветители, от „Захарен комбинат-Пловдив” изтъкват, че тя се произвежда при изключително строг контрол на качеството. То се случва на автоматизирана линия и с налагане на непрекъснат контрол.

„Репутацията на „Захарен комбинат-Пловдив” АД като производител на захар и захарни изделия от дълго време се гради върху основата на ангажимент към клиентите за предоставяне на продукти, задоволяващи и най-изтънчените потребителски вкусове. Успоредно с това, дружеството си е поставило амбициозната задача да осъществява програма за непрекъснато подобряване на екологичното поведение на фирмата и да гарантира условия, осигуряващи здраве и безопасност на персонала при реализиране на практическата му дейност”, казват от пловдивското предприятие.

 Процесът на безопасност е дълъг и той задължително минава през пресяване на брашното за предотвратяване наличието на физични опасности, контрол при изпичане за елиминиране на възможността от биологични замърсители, контрол на личната хигиена на персонала и санитарно-хигиенната обстановка. Не на последно място ръководството на „Захарен комбинат-Пловдив” АД лично участва и отговаря за изпълнението на обявената политика по качество, безопасността на храните, околната среда и здравето и безопасността при работа.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg