"На никого нищо лошо не съм направил. Никого не съм докоснал!" Така 47-годишният Георги коментира обвиненията в сексуално посегателство,  отправени срещу него от много пловдивчанки. Вчера сутринта в редакцията а TrafficNews.bg постъпи сигнал, че на спирката на Стоматологичния факултет на бул. "Христо Ботев" "мъж с черни къси панталони и колело започнал да я дърпа, а след това си изкарал члена и започнал да онанира, като поискал тя да го пипа". 

Веднага след публикацията в редакцията постъпиха множество сигнали от различни пловдивчанки, които твърдят, че са пострадали от същия мъж.  Наша читателка го е виждала на Бунарджика - пак в същото му амплоа, но този път с шапка идиотка и колело. Друга читателка ни пише, че се е подвизавал покрай Гарата, даже е уплашил възрастна жена. Оказа се, че една от читателките ни го е снимала на спирката срещу Полиграфия в доста непристойна поза. Впоследствие още няколко пловдивчанки го разпознаха по снимките. Една от тях разказва как го хванала да снима с камера под полата й в Цар-Симеоновата градина. 

Пострадалите вече се организират в социалната мрежа и се готвят да подадат жалби в полицията.

Междувременно самият Георги потърси контакт с екипа на TrafficNews.bg,  като заяви че е невинен.

"Никога не съм разследван за нищо, нямам дори глоба от КАТ", категоричен е мъжът. Той каза, че не се притеснява да се изправи пред съда, защото не смята, че е направил нещо нередно. 

Самият той е бил във Второ районно управление, откъдето го изпратили в Шесто районно.

"Казаха ми, че при тях няма постъпили жалби, и ме посъветваха да се обърна към вас", заяви Георги.  

Ето какво каза той пред камерата на TrafficNews.bg:

TrafficNews.bg  ще предостави на полицията имената на жените, които твърдят че са били нападнати.