За пореден път се убеждаваме в силата на електронните медии. Само часове след като публикувахме сигнал на наша читателка, че е била нападната от мъж, който е онанирал пред нея на централна спирка, се обадиха група пловдивчани, решени да намерят "ненормалника" и да въздадат правосъдие. И минути след това друга читателка на  TrafficNews.bg разпозна психаря, след като самата тя е пострадала от "мераците" му.

Пак на спирка, този път в друг район на Пловдив, мъжът с късите черни гащи отново е втрещил пловдивчанка. Само че този път е бил малко "обезпокоен" от група момчета и жената е запазила хладнокръвие и дори го е снимала. Ето нейния разказ:

"Случайно попаднах на вчерашната ви статия за случката с момичето, нападнато от мъж. Преди няколко дена, седейки на спирката на Централните гробища, също попаднах на него. Чаках рейса на спирката, въпросният мъж дойде с колело. Бях сама, когато той извади члена си и започна да мастурбира, приближавайки се към мен. После видя, че група момчета идваха към спирката, и се отдръпна, като продължи да държи ръката в панталоните си, както се вижда и на снимката."

Какво разказа мъжът, който е обвиненен в сексуален тормоз - ВИДЕО с него вижте ТУК 

Ето го и него:

Още новини ТУК

TrafficNews.bg