Общинският съветник от ГЕРБ д-р Иглика Казанджиева е дала положителната проба за COVID-19, научи TrafficNews. Тя е си е направила вчера проба, която е излязла положителна. В момента тя е под домашно лечение. Председателят на Общинския съвет Александър Държиков заяви, че тя се чувства добре.

„Няма някакви силно изразени симптоми, като в момента се е изолирала. Вчера тя не е била на комисиите, в които участва и не е имала пряк досега със съветници. Вече изготвяме списък с общинските съветници и от хората администрацията, като в понеделник и втори ще бъдат направени ПСР тестове на всички”, каза Държиков.

Той каза, че няма друг общински съветник с каквито и да е симптоми,  като ще бъде спазен протокола за тестването на цялата институция. Очаква се всички проби да излязат до сряда вечерта, тъй като в четвъртък има заседание на местния парламент.

Лекар от ГЕРБ е заразеният общински съветник в Пловдив, правят PCR тестове на всичкиД-р Игличка Казанджиев в била с положителна проба, на домашно лечение е