Пловдивчанката Виктория Лазарова, която носи титлата Мис Гранд България 2021, кацна в Тайланд. Родната хубавица ще вземе участие в световния конкурс за красота „Miss Grand International”. 

В рамките на месец, тя ще представи българските красота и традиции на 8-то издание на един от най-престижните международни формати за красота в света. Мис Гранд Интернешънъл се нарежда на трета позиция по големина конкурс след Мис Свят и Мис Вселена. Грандиозния финал ще се проведе на 27-ми март в Банкок, Тайланд. 

На 23 март ще бъдат избрани топ 20 от кандидатките за короната, а близо месец Виктория ще прекара в компанията на едни от най-красивите жени от цял свят, които ще мерят сили за короната. 

21-годишната ни съгражданка обещава да впечатли публика и жури, като дефилира с дизайнерска рокля в бяло, зелено и червено, дело на известен дизайнер от Асеновград. 

Виктория Лазарова събра погледите още с пристигането си на летището в Банкок, след като бе единствената от кандидатките, която пристигна с предпазна маска в цветовете на българското знаме. 

Може да следите и подкрепяте представянето и в различните етапи на конкурса на официалната фейсбук страница на конкурса. 

Виктория от Пловдив преди конкурса в Тайланд: Обожавам естествената красота21-годишната красавица е изключително щастлива, влюбена в живота и смята да представи страната ни по-най блестящия начин