В днешния ни материал ще ви представим 21-годишната Виктория Лазарова от Пловдив, която след броени дни пътува за Тайланд, за да вземе участие в третия най-известен световен конкурс за красота „Miss Grand International”.
 
Тя е уверена в своите възможностите и смята да представи България по възможно най-блестящият начин. Не случайно името и означава... победа! Пловдивчанката вече е запознала със своята подготовка и се надява да покаже на подиума най-доброто от себе си. 
 
Възможността за участие във формата Виктория получава, след като успя да пребори конкуренцията и грабна короната Мис Гранд България 2021.
 
 
Влечението и към модата се заражда още като ученичка, а примерът и за подражание е нейната майка, която също има много спечелени титли в конкурси за красота. 
 
Днес омайната пловдивчанка е на 21 години и въпреки крехката си възраст вече се радва на много успехи в сферата на модата.
 
Вики е завършила езикова гимназия “Иван Вазов”. В момента е студент в УНСС, София. Владее английски, италиански и руски език. През свободното си време обича да се занимава с театрално изкуство и организиране на събития.
 
На този етап от живота си Виктория Лазарова няма половинка до себе си, но мечтае за сплотено и здраво семейство един ден. 21-годишната дама смята, че се е научила да си бъде самодостатъчна, а нещото, което най много и липсва по време на пандемията са пътешествията по света и любимата... Италия. 
 
 
За сметка на това , живота и в социалните мрежи се развива мълниеносно. Родната хубавица се радва на над 11 хиляди последователи в Инстаграм и е като магнит за различни модни брандове, които я заливат с предложения за реклама. 
 
Какво още разказа пред Trafficnews.bg Виктория Лазарова, прочетете в следващото интервю:
 
- Как се чувстваш като притежателка на титлата Мис Гранд България 2021?
 
- Много развълнувана и леко притеснена поради наближаването на конкурса, но съм изключително горда, че ще представя страната ни на 3-тия най-известен конкурс в света и съм сигурна, че ще покажа най-доброто от себе си. 
 
- С какво мислиш, че „отвя” конкуренцията?
 
- Мисля, че увереността, излъчването и енергията, която човек носи, са най-важните неща, които биха откроили една красива дама.
 
 
- Предстои ти изява на световен конкурс в Тайланд! Вълнуваш ли се и как ще протече подготовката ти за изявата на подиума?
 
- Поради малкото време, което остава, стартирах подготовката си веднага. Започнах да тренирам по-често, което ми е доста по-лесно след като залите са отворени, избягвам вредните храни, които са си голямо изкушение, и започнах да се грижа повече за себе си. 
 
- Как ще представиш България? Имаш ли вече идеи…
 
- Ще я представя по-най блестящият за мен начин. Имам много идеи, които ще станат ясни малко по-нататък. 
 
 
- Всъщност кога за първи път усети влечението си към модата и какви други титли си печелила?
 
- Винаги съм обичала модата още от училище. Майка ми също е печелила конкурси на времето и ми е пример за подръжание. Печелила съм Мис Енканто 2017, Мис Родопи 2018 и съм ставала подгласничка на Мис Пловдив 2017 и Queen of Sofia 2020. 
 
 
- Къде и какво учиш и успяваш ли да съчетаваш успешно учението с модата?
 
- Поприцип винаги съм успявала да съчетавам нещата, но няма да крия, точно този семестър ще ми е доста трудно, тъй като сега завършвам своето висше. Последна година съм в УНСС, където уча бизнес, и липсата ми 1 месец от лекции, ще се окаже предизвикателство. 
 
- Как прекарваш дните по време на пандемия и промени ли те някак този период?Има ли нещо друго, с което се занимаваш, освен с модата?
 
- Дните по време на пандемия си ги прекарвам доста разнообразно. Открих нови неща за себе си и се промених доста. От скоро се занимавам с организиране на частни събития и това ми доставя голям интерес. 
 
 
- Какво ще е първото нещо, което ще направиш след отпускане на мерките?
 
- Ще пътувам. Със сигурност това е нещото, което най- много ми липсва! 
 
- Имаш ли половинка до себе си и ако не, вярваш ли в истинската любов и какво трябва да притежава един мъж, за да те спечели?
 
- Не, нямам никой до себе си. В този период от живота ми се научих да съм си самодостатъчна и съм изключително щастлива и влюбена в живота. Един мъж, за да ме спечели, трябва да е лоялен, да държи на мен и да ме разсмива. Да е мъж в истинския смисъл на думата. 
 
 
- Все по-често в България „миски” стават обект на скандали, заради коренции по себе си. Ти самата имаш ли такива по себе си и за или против естетичните процедури си?
 
- Нямам абсолютно никакви корекции. Обожавам естествената красота. “За” естетичните процедури съм, когато една жена не се чувства добре от дадено нещо по себе си, но разбира се всичко трябва да е в нормалната граница. 
 
- Ти изглеждаш повече от добре! Полагаш ли някакви специални усилия – спорт, здравословно хранене?
 
- Честно казано никога не съм си следяла калориите, обичам да похапвам от време на време навън вредни храни, но вкъщи винаги се е ядяло здравословно и съм благодарна на родителите ми, че са ме отгледали по този начин. 
 
 
- Има ли световноизвестни модели, от които черпиш вдъхновение? А българка, на която подражаваш?
 
- От световноизвестните модели фаворитка ми е Наоми Кембъл, а от България харесвам много Диляна Попова и Радост Тодорова.
 
- Как би се описала с три думи?
 
- Лъчезарна, амбициозна и победителка, все пак това е името ми...
 
 
- Коя е суперсилата, която би искала да притежаваш?
 
- Суперсилата, която бих искала да притежавам, е да мога да заразявам с усмивка всеки, който ме погледне.
 
- Какви са целите ти за 2021 година и за какво мечтаеш?
 
- Вече изпълних някои от целите ми за 2021г. и съм изключително благодарна от този факт. А е само февруари! През настоящата година на първо място искам да сме здрави аз и цялото ми семейство, а след това всичко останало: да пътувам повече, да развия бизнес идеите си, да продължа образованието си.
 
 
И едно кратко интервю:
 
Първото нещо, което правя сутрин е ... да пожелая “добро утро” на близките си, да си направя кафе и да си пусна хубава музика.
 
Никога не излизам от вкъщи без ... телефона си. Тук съм абсолютно клише хаха.
 
Любимата дреха в гардероба ми е ... новата.
 
Любимият ми моден дизайнер е ... за един единствен не мога да кажа, но като цяло италианците. Те са много добри в модата, а и във всичко останало.
 
Ако трябва да опиша моя личен стил с една дума е ... неповторим.
 
Любимата ми дестинация е ... Италия и всяко нейно кътче.
 
Най-вълнуващият човек, който някога съм срещала е ... ще го запазя в тайна.
 
Последното нещо, което търсих в Google е ... държавни изпити в УНСС хаха.
 
Нещото, което винаги съм искала да направя е ... да пожъна световен успех, ако говорим в кариерен план. А в персонален - да срещна любовта на живота си и да създадем голямо и сладко семейство някой ден.
 
Парфюмът, който лично ме описва, е ... Miss Dior.