Една от най-популярните светски двойки - Жерард Пике и Шакира, вече не живеят заедно, пише AS, цитиран от sportal.bg. Според слуховете колумбийската певица е напуснала дома им в Барселона, за да се съсредоточи върху международното си турне и децата си Милан и Саша.

Странният жест на бранителя, след като вкара гол във вратата на Еспаньол, също свидетелства за семейни проблеми. По традиция Пике показва по два пръста на всяка ръка, символизирайки датата на раждане на двамата - 2 февруари. След попадението си в каталунското дерби Жерард показа два пръста с едната ръка и среден пръст с другата.

Преди няколко часа обаче футболистът сподели в социалните мрежи новата песен на Шакира, което е в противовес с информациите за влошени отношения. Но е факт, че двамата не са забелязвани заедно на едно място от сватбата на Лионел Меси в Аржентина.

Това е втората звездна двойка, която има семейни проблеми. В последните дни стана ясно също, че бившият английски национал Дейвид Бекъм и поппевицата Виктория са пред развод.