В разгара на летния сезон  всеки от нас си мечтае да избяга от градската суматоха и да се отдаде на заслужена почивка. Aвгуст е любимият месец за отдих на всички пътешественици, отпускари и туристи, както и месецът на многото възможности, веселите и романтични спомени и чистата радост от добре прекараното време.

Въпреки обилните валежи, които се изляха в Пловдив през изминалия месец и успяха за миг да помрачат настроението на всички, оттук насетне синоптиците  прогнозират слънчеви дни, което гарантира повече от добро прекарване на лятната отпуска.

И ако все още не сте решили накъде да се отправите през август, Парк и СПА хотел Марково, определян като новия крайградски оазис, e Вашето място за релакс и развлечения. 

Приказното място е разположено само на 2 км от града и всеки от вас ще има възможността да си създаде усещането, че е на екзотичен остров, далече от градската суматоха - сред зеленина, кристална вода и хиляди блаженства, които докосват сетивата.

За разлика от другите хотели в града, Парк и СПА хотел Марково предлага идеи за активна почивка според всеки вкус и има амбицията да се прочуе като един от най-атрактивните плажове не само край Пловдив, но и в цяла България.

Още с влизането в комплекса впечатление прави големият външен басейн, в който всеки посетител нетърпеливо чака да се гмурне. Големите му размери са повече от подходящи да поплувате на воля и да изгорите някоя и друга калория.

Веднага щом излезете от водата пред погледа ви се открива панорамна гледка към града на седемте тепета, което моментално ви носи така нареченото по пловдивски чувство на „пълен айляк”.

Край басейна са позиционирани луксозни плажни легла, покрити с бели воали, а за всички плажуващи на разположение са и куп шезлонги.

За родителите с деца има и детски басейн, който е разположен в непосредствена близост до големия и създава удобство, малчуганите да не могат да бъдат изпуснати от поглед дори за секунда.

За всички гости на хотела на разположение е и лоби бар, който изкушава с разнообразно меню и цяла палитра от цветни коктейли.

Удобно позициониран до входа на хотела, той приветства топло всички гости и посетители на Парк и СПА хотел Марково. На комфортните масички , разположени в непосредствена близост до басейна може да се освежите с цветни коктейли, ледени напитки и тонизиращи фрешове и лимонади.

Няма как да пропуснете и вкусните предложения от менюто. За хапване може да избирате различни по вид салати, бургери, хрупкави картофки и хапки и като за финал неустоими десерти.

Два детски къта, външен и вътрешен, осигуряват постоянни занимания за най-малките. По-големите деца се забавляват в игралната зала, в която има маса за тенис, билярд, джаги и електронни игри.

Сред зеленината е разположен и снек бара към басейна. Той е обграден от приказно езеро, което отдалече привлича погледите на всички посетители на хотела.

Една нощувка в Парк и СПА хотел Марково никога не е достатъчна! Подарете си почивка в атрактивните като дизайн и цветово решение стаи, които отговарят и на най-капризните предпочитания. Ще бъдете приятно изнедани от стила, уюта и спокойствието.

Любителите на спорта могат да се възползват от два открити тенис корта, мини голф игрище и фитнес зала, която е прекрасно климатизирана и със свободен достъп.

На разположение на всички гости на комплекса е и голям СПА център. Специална ВИП стая, релакс зона, парна баня, римска баня, турска баня – хамам, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, солна стая, джакузи, SPA Fish терапия за крака с рибки и много масажни кабинет са само част от удоволствията, които гарантират приятна и ползвотворна ваканция.

Музика на живо, под съпровод на роял и различни специалитети, приготвени от майстор-готвачи предлага ресторант Belle Vue, разположен на втория етаж на хотела.

Той е идеалното място за прекарване на вашата вечер и освен с изисканата си обстановка впечатлява гостите на Парк и СПА хотел Марково с невероятна гледка към града на седемте тепета.