Днес, очарователната Лора Асенова, носителка на титлата "Мис Вселена България" отлетя за Атланта, САЩ, където ще представи страната ни на един от най-престижните конкурси за красота - "Мис Вселена" 2019. 

25-годишното момиче споделя, че през последните два месеца се е подготвяла усилено за голямото приключение и не и е било никак лесно, но въпреки това прелива от положителни емоции и е готова да се справи със всичко по пътя си. 

За да бъде в най-добра за своето представяне в САЩ, Лора Асенова спазвала режим на хранене, тренирала редовно походка, сценично поведение, както и езиковите си умения. Тя е заснела различни видеа и фотосесии и ще излезе на подиума с тоалети и обувки, дело на родни дизайнери. 

"Подготовката не беше никак лесна, често бях изтощена, пътувах много, но благодарение на всички вас, на организаторите и подкрепата ви успях да се справя! Често не ми оставаше време за най-близките ми хора, но се надявам, че ме разбират. 
Тръгвам с широка усмивка и готова да се справя с всяко предизвикателство. Ще дам всичко от себе си да ви зарадвам и да ни представя по най-достойния начин! Чувствам се изключително развълнувана и преливаща от емоции. Помнете, че вътрешната красота е истински важната! Бъдете добри хора и преоткривайте света около себе си. Нека отворим сърцата си за ближния и нуждаещия се, само тогава красотата ще спаси света!" - пише българката в своя публикация. 

Красиви и работливи: Лора Асенова носи корона, обича математиката и скоро лети за САЩ

Припомняме, че Лора е родом от град Бяла Слатина. Тя е едно младо момиче, което обича пътешествията и спорта, а също и... математиката. Тази година тя се дипломира като магистър по Електронен бизнес в СУ.

Пътуването и доставя голямо удоволствие и често посещава различни места, като вярва, че всяко посетено кътче я обогатява като човек. 

Красиви и работливи: Лора Асенова носи корона, обича математиката и скоро лети за САЩ25-годишната красавица е новата носителка на титлата "Мис Вселена България"

Освен Лора Асенова, Мис България Свят - Марго Купър, също има честта да представи страната ни на международния финал на конкурса Мис Свят 2019, който ще се проведе в Лондон за 69-ти път. Българката ще влезе в надпревара с още 129 претендентки за короната от цял свят. 

Красавицата е българка, но е родена, израснала и учила в Русия. "Целта ми е, с гордост да представям България на на най високо международно ниво и също така да демонстрирам на целия свят, че да бъдеш Българска красавица не опира само до външната красота а и до ценностна система:саморазвитие, добрина, грижа за околната среда, отговорно потребление на природни ресурси, помощ в личностното развитие на другите хора." - казва Марго Купър.