Мис Свят България 2000 Ваня Пейчева събра приятелки и вдигна щуро моминско парти на най-известната дестинация сред гръцките острови - остров Миконос. 

Красавиците са на слънчевото място от няколко дни и оползотворяват всяка една минута в забавления и релакс. Сред тях са съпругата на пловдивския адвокат Георги Колев - Доби Колева и пазарджиклийката Лилиан Бояджийска, известна в родния си град като малката Николета Лозанова. 

Момичетата са отседнали в 5-звездния бутиков хотел Nissaki, който се намира на отлично място на остров Миконос и има изглед към плажа Псару. Хотелът е с изглед към сините води на Егейско море и се намира в непосредствена близост до пясъчния плаж Платис Гиалос.

Моминското парти започна на известния плаж Principote Panormos Mykonos, а след това продължи на открития външен басейн и ресторант с морски изглед в хотела. Чаровните българки бяха облечени в тематични бански костюми в тюркоазен цвят, допълнени от ленти с надпис "Team bride", а бъдещата булка Ваня Пейчева заложи на цял бански с надпис "Булка", тюлена бяла пола и феерично було. 

"Най-доброто моминско парти! Благодаря ви момичета, че ме накарахте да се чувствам толкова специална. Обичам ви!" - написа Мис Свят България 2000 в личния си профил. 

Уникалните моменти бяха запечатани в колоритни снимки, по които си личи, че купонът и забавлението наистина са били на макс. 

Припомняме, че не по-малко вълнуващо бе и предложението за брак. Цунами от романтика „заля” екзотичната островна държава Шри Ланка, а главен „виновник” се оказа бившият футболист Димитър Иванов, който падна на колене пред своята любима жена Мис Свят България 2000 Ваня Пейчева. Влюбените бяха там заедно с голяма компания от Пловдив, а романтичното предложение се случи съвсем неочаквано, в комплекс Shangri-La’s Hambantota Golf Resort and Spa, докато компанията плажуваше и се радваше на заобикалящата ги красота.

Романтика от Пловдив до Шри Ланка! Мис България 2000 Ваня Пейчева каза ДА на любимия си СНИМКИМиската и бившият футболист Димитър Иванов са там с голяма компания от Пловдив, сред които и адвокат Георги Колев

Подкрепян от мъжкото съсловие Димитър Иванов извади от водата кутийка с пръстен, а Ваня Пейчева мигновено каза „да” на своя любим.

Мис Свят 2000 и бившият футболист са заедно от дълги години, имат две прекрасни момчета и държат собствен бутик в град Пазарджик, откъдето са родом.