Една от най-одумваните светски двойки - фолк певицата Джулия и Кристиан Кирилов, станал известен покрай сериала "София ден и нощ" вдигат сватба след броени дни. 

Те ще си кажат заветното "ДА" на 29 септември, а изборът на датата не е случаен - това е любимото число на двойката, след като на 29 май мачото изненада певицата по доста оригинален начин и й падна на колене с годежен пръстен в ръка. 

Кристиан Кирилов падна на колене пред Джулия! Тя каза "ДА”Това е един от дните, които няма да забравя никога, споделя в пост певицата на Пайнер

В момента Джулия и Кристиан са в трескава подготовка за големия ден, но не издават никакви подробности около него. Междувременно те са затрупани и с професионални ангажименти, които умело успяват да съчетават. 

Припомняме, че през месец юни двамата се насладиха на истински романтична почивка на гръцкия остров Миконос и не пропуснаха да зарадват своите последователи с красиви снимки от райското кътче.

Сгодените отскоро Джулия и Кристиан на романтична почивка в МиконосТе зарадваха своите последователи със секси снимки от топ дестинацията