Кристиан Кирилов и неговата любима - певицата Джулия, които съвсем отскоро вече са годеници, заминаха на романтична почивка, с която дадоха старт на летните емоции. За своята ваканция, те избраха топ дестинация в съседна Гърция, а именно остров Миконос. 

Островът е известен по целия свят като  дестинация с един от най-високите рейтинги в направленията „слънце, море и пясък“. Той представлява един истински архитектурен шедьовър под открито небе. Бели къщички със сини прозорци, бели параклисчета със сини покриви, тесни улички, луксозни ресторанти в традиционен гръцки стил, бутикови хотели и магазини. 

Нямаше как Джулия и Кристиан да не зарадват своите последователи с някоя снимка от райското кътче. В профилите си те публикуваха секси кадри, на които показват атлетичните си форми и няколко сторита, с които да покажат колко добре си прекарват на тузарския остров. 

"Сезон 2019. По традиция, всяка година качвам нова снимка от точно това място. Много често ме питате , къде обичам лятото да почивам - ето и отговорът на въпроса: Миконос" - сподели Кристиан, станал известен с ролята си на Митака от "София ден и нощ".

Припомняме, че Кристиан Кирилов падна на колене пред своята любима Джулия, а романтичното предложение бе заснето на видео. Всичко се случи, докато Джулия беше спряна от полицията уж за рутинна проверка, а Кристиян се появи изневиделица с пръстен в ръка като й каза “Имаш два варианта - или да останеш с полицаите или да дойдеш с мен”. В следващия момент вече беше паднал на колене, а неговата любима без да се замисли отговори с така исканото “да”.

Кристиан Кирилов падна на колене пред Джулия! Тя каза "ДА”Това е един от дните, които няма да забравя никога, споделя в пост певицата на Пайнер

Междувременно двамата запечатаха своята любов в първия си дует “Ти си”.