„Не сме народ, а мърша! Тези думи на Петко Славейков са актуални и днес. 27 години след 1989 година продължаваме да се делим на сини и червени, на русофили и русофоби.

Тази шизофрения с Пловдивския панаир трябва да спре,защото в България единствено финикийските интереси вземат връх. Когато при левите е пълно с капиталисти, при десните с бивши комунисти, а патриотите гледат корпоративните си интереси,  в България ще останат само цигани и пенсионери,  а младите все повече ще отиваме към Терминал 2. Баба ми казваше – политиката е курва, но в нея има достойни хора. Сега обаче смятам, че леките жените са по- достойни от голяма част от политиците”, това култово изказване бе направено от общинския съветник от БСП Иван Петков – Бебето на старта на дебатите за акциите в Международен панаир Пловдив. Изказването му буквално смълча залата и бяха нужни няколко минути, за да дойде следващото изказване.

Общинският съветник от БСП е твърд противник на сделката между Община Пловдив и Международен панаир, като и на предишната сесия гласува против нея.

Припомняме, че 39 съветниците гласуваха „За” развалянето на сделката, 4-ма  „против” и 3-ма „въздържали се”.  Предложението бе подкрепено от ГЕРБ, Патриотичния фронт, Съюз за Пловдив, Кауза Пловдив и  реформаторите. Против бяха общинарите от БСП, без Иван Петков – Бебето, а съветниците от ЗС „Александър Стамболийски” се въздържаха.

Вижте реакциите в следващото ВИДЕО: