Някои мъже не искат и не се нуждаят от приятелка. Но пък имат нужди. Мъжете обичат секса, особено, когато няма условия. Затова често те търсят неангажиращо нощно забавление. Сексът за една нощ обаче не е толкова лесна задача. Точно поради тази причина мъжкото списание Ask Men съставя подробен списък със стъпките, които всеки ден мъж трябва да следва, за да си осигури еднократно сексуално изживяване с някоя секси мацка.

1. Открийте обекта на желанията си

Насочвайте се към жени, които носят по-малко и по-разголени дрехи. Когато жените са в овулация, те се обличат предизвикателно, защото несъзнателно искат да привлекат потенциални мъжки партньори. По-възрастните дами, които обичат хумора, по принцип са настроени повече за приключения. Следователно те са по-подходящ избор.

Когато има група от жени, не се съсредоточавайте върху най-привлекателната. Вместо това използвайте теорията на игрите и изберете втората най-привлекателна, защото това увеличава шансовете ви за успех. Все пак една жена може да осъзнае, когато друга е по-красива от нея и вашето внимание ще я поласкае. От друга страна може да се спрете и на най-непривлекателната – тя едва ли е свикнала на силно мъжко внимание. Все пак, ако сте истински играч, със сигурност целта ви трябва да бъде по-висока от „грозното пате“.

Насочете се към група жени, които са сами. Не забравяйте, че все пак съществува възможността избраната жена да бъде в лошо настроение. В този случай, колкото и да ви бива, просто няма да се получи. Все пак възможността за секс зависи от жената.

2. Очаровайте я

Накарайте жената да се почувства комфортно във вашето присъствие. Въпреки това внимавайте да не прекалите и да не станете досадни. Бъдете уверени и леко мистериозни. Не правете комплименти за външния вид на жената, а за уменията ѝ да танцува, например. Поддържайте разговора, но не говорете прекалено много за себе си. Опитайте се да накарате жената да разкаже повече за себе си.

3. Включете сексуалността

Потърсете близък контакт с нея. Танцувайте с нея, докосвайте я или просто и прошепвайте нещо в ухото. Дразнете я със сексуални намеци. Накарайте я да разбере, че флиртувате с нея и това ви харесва. Загатнете, че не търсите нищо сериозно, но не казвайте директно, че искате секс за една нощ. Оставете жената да се чуди какво точно сте имали предвид. Накарайте я да разбере, че може да получите това, което искате и от друго място и че не ви пука, ако с нея не се получи. Преди всичко не трябва да изглеждате отчаяни.

4. Уговорете се

Вече може да направите физически комплимент. По този начин ще накарате жената да се почувства още по-привлекателна и уверена. Първият избор за място, където да се усамотите, трябва да бъде в нейния дом (при такава възможност). Тя ще се чувства удобно в апартамента си. Също така вие ще имате възможност да си тръгнете по всяко време. Вторият избор е неутрална територия, а именно хотел. Третият избор, разбира се, е във вашият дом. Преди това се уверете, че той е почистен и приведен в ред.

5. Часът на истината

Не забравяйте, че не само вашето удоволствие от значение. Задоволете жената и оправдайте очакванията ѝ. Ако се е получило добре, не пропилявайте шансовете си от време на време отново да се виждате с тази жена. Какво по-хубаво от страхотен секс партньор, който откликва на обажданията ви без предварителна уговорка?

6. Наречете го просто нощ

Оставете вратата отворена и разменете номерата си. Когато сексът приключи, не сте длъжни да давате каквито и да е обяснения. Вмете душ, кажете, че ви е било приятно и си тръгнете. Останете мистериозни и я накарайте да се чуди дали ще се обадите отново. Ако сте имали бурна нощ във вашия апартамент и жената няма намерения да си ходи, кажете ѝ деликатно, че на следващия ден имате важна среща. Запомнете, че колкото по-малко емоция показвате, толкова по-малко емоция ще предизвикате у жената.