Хубаво е да се снимат големи продукции в Пловдив, все пак това е европейска културна столица. Това бе едно от мненията на пловдивчани, които днес станаха свидетели на снимките на индийски филм в самия център на града. Други обаче са на мнение, че освен да сме домакини на чужди продукции, трябва да създаваме и повече българско кино. 

Боливудска продукция започна снимки в България, а за снимачна площадка на нов екшън филм бе избран град Пловдив. Актьорите в лентата са добре познати от хитовия индийски сериал „Малката булка”.

Продукцията се нарича "Шивай" и се снима в Пловдив, Триград и Девин. Във филма участват актьори от България, Полша, Англия и Германия, както, разбира се, и от Индия. Режисьор на продукцията е Аджай Девгн, който освен това е и актьор и продуцент. Филмът разказва за отношенията между баща и майка, а действието се развива в България и Индия. Снимки ще бъдат направени още в София, Банско и Перник. Десетки въодушевени пловдивчани се събраха в центъра на града, за да станат свидетели на снимките.

Вижте как протекоха самите снимки в емисията на TNS TV:

Още от TNS TV гледайте ТУК

TNS.bg