Участникът от тв-формата "България търси талант" Асен Налбантов, който с фризьорска машинка рисува сложни композиции и образи върху глави и вежди, обра овациите в американския град Лос Анджелис. Заедно със своя колега Владимир Атанасов, двамата бяха на обучение в академията на американската марка стилизиращи продукти "Sexy Hair".

Първата изява на тандема с този бранд продукти беше в Пловдив по време на 25-я италиански фестивал на прическата и красотата, организиран от Christian of Roma. Фирмата е и официален дистрибутор на марката продукти за коса за България и изпрати двамата на обучението в Америка. 

Колегата му Владимир Атанасов получи символа на Sexy Hair "изгряваща звезда на компанията" и вече е част от обучаващия екип на Sexy Hair за света. Дебюта си като такъв той ще направи на международното обучение на компанията през тази година, което ще се проведе в София от 10 до 15 юни в хотел Маринела. 

Това е и голямо признание за Christian of Roma, защото подобно международно обучение не се е провеждало в нашата страна. 

Как е преминало обучението на стилистите в Лос Анджелис и какви са плановете на Асен Налбантов за 2017 година – вижте във видеото от самия него:

 

Асен и Влади не пропуснаха и да разгледат американския мегаполис и да си направят селфита на красивите места: